Namn
E-post
Telefon
Meddelande
KONTAKT
Catering i Eskilstuna
med smaker från Medelhavet
MK Marcos Kvalitetsmat AB | Rinmansgatan 18 | 63346 Eskilstuna | Tel: 016 - 14 75 60 | E-post: info@peperoncino.se

Företag


Peperoncino Catering kan tillhandahålla professionella tjänster som företagsfika, företagslunch, företagsevent, julbord och mycket annat.

Vi har professionell service och en hög nivå på smak och utseende. Överraska dina kunder och koppla av själv, vi tar hand om allt med våra professionella servitriser som serverar vår smakrika mat med hög kvalitet och snygg presentation.

Affärslunch

. Har du möten med dina kunder eller personal som behöver snygg eller speciell uppläggning eller servering? Vi kan erbjuda färdig mat med hög kvalitet serverad på snygga brickor, i skålar eller på fat, samt glas, bestick, kaffe, smoothies, tårtor och desserter, serverade av våra professionella servitriser, och allt annat du behöver för ett lyckat möte.
Affärslunch detaljer

Julbord

. Låt vår julmat bli en upplevelse inför julen med våra julbord som har en hög kvalitet, handgjord mat med klassiska recept som ibland är lite förändrade för att ge dig en extra smakfull och exklusiv mat. Vi har olika julbord att välja mellan som du kan se under vår julbordsflik här ovan.
Julbord detaljer

Titta också gärna på våra färdiga bufféer och À la carte, eller ring oss gärna med ett eget förslag efter era behov och önskemål. Vi hjälper gärna till att få det som ni vill ha det.
Om ni tar hand om era kunder och affärer, så tar vi hand om resten!

 
Peperoncino Catering i Eskilstuna logo
Peperoncino Catering i Eskilstuna flaska